Cyclus Ontembare Vrouw – najaar 2020

“Het is geen toeval dat de ongerepte wildernis van onze planeet verdwijnt naarmate het inzicht in onze eigen innerlijke natuur afneemt”  
Clarissa Pinkola Estés

GRATIS KENNISMAKINGSBIJEENKOMST
Op vrijdagavond 11 september 2020 organiseer ik een informatieve en vrijblijvende GRATIS kennismakingsbijeenkomst. Hier vertel ik over wat je kunt verwachten van een Cyclus Ontembare Vrouw, zoals in de beschrijving hieronder. Ook is er gelegenheid tot vragen stellen.
Plaats: op mijn werkplek in Zutphen
Tijd: 19.00 tot ongeveer 20.30 uur
Graag van te voren even aanmelden: ddaum@euronet.nl / 06 – 30623794

Levend in een wereld met grote veranderingen wordt er iets anders dan je gewend was van je gevraagd. Dit begint bij jezelf: “Verander de wereld, begin bij jezelf”.

Sprookjes en mythen nemen je mee in een magische wereld met boodschappen en richtingaanwijzers, die je de weg wijzen in je eigen vraagstukken. Het is deze oude wijze (inspiratie)bron waarmee ik werk in een verhalencyclus. Leidraad is één verhaal, uit het boek De Ontembare Vrouw, dat als poort naar je eigen persoonlijke verhaal dient. 

Zeven bijeenkomsten reik ik je ervaringen en (thuis)opdrachten aan, gerelateerd aan thema’s uit het verhaal dat centraal staat. Deze bestaan uit een variatie van beweging, dans, stemwerk, creativiteit, visualisatie, werken met het voelende lichaam, rituelen en delen. Hierdoor ga je voélen wat het verhaal jou persoonlijk vertelt en welke lessen je eruit kan leren. Samen met een groep vrouwen creëer je een veilige bedding, waarin persoonlijke en universele vrouwenthema’s aan de orde komen, zoals kracht en kwetsbaarheid, echt- en eigen zijn, valkuilen en belemmeringen, je ware natuur volgen.
We laten ons inspireren door de bosrijke natuur van Midgaard, waar beide cycli plaatsvinden.

Vanuit mijn haptotherapeutische achtergrond staat het voelende lichaam, dat je altijd vertelt hoe het werkelijk met je is, centraal in mijn manier van werken. 

Voor deelname is het niet nodig om het boek te hebben of te kennen.

Plaats: In het “5e Seizoen” op Midgaard, landgoed tussen Zutphen en Almen. 
www.midgaard-almen.nl
Data van de 2 cycli in het najaar 2020:  
1. dinsdagmorgen: 22 sept, 13 okt, 3 nov, 24 nov, 15 dec. 2020, 5 jan, 26 jan. 2021
2. donderdagmorgen: 24 sept, 15 okt, 5 nov, 26 nov, 17 dec. 2020, 7 jan, 28 jan. 2021

Tijd: 9.30 tot 12.30 uur

Kosten: € 245,00 voor de hele cyclus (per keer betalen in overleg)
Voor een veilige bedding is deelname alleen mogelijk voor de hele cyclus.


Aanmelden: Dederiek Daum: ddaum@euronet.nl
Meer info: www.dederiekdaum.nl  en 06 – 30623794