Cyclus Ontembare Vrouw voorjaar 2021

“Stap in de magische wereld van oude sprookjes, en de verborgen boodschappen die je onderbewuste weten te activeren. Laat je onderbewuste tegen jou spreken met wat je diep van binnen al weet en verdiep je ervaringen met de magische kennis die in de oervertelling ligt besloten. Dederiek begeleidt je daarbij op een mooie, rustige en diepgevoelde  en doorvoelde wijze.”

Hoe vaak laat je je leiden door anderen, door iets dat buiten je ligt? Als dat te lang duurt raak je  “van huis”, verdwaald, en weet je niet meer goed weet wie je bent en wat je nodig hebt.  De Ontembare Vrouw als archetype inspireert je om weer terug te gaan naar je eigen natuur.

In deze cyclus is één verhaal uit het boek, De Ontembare Vrouw, geschreven door Clarissa Pinkola Estés, leidraad. Het wijst je de weg. Ik bied je ervaringen aan, die je doen voelen wat de beelden in het verhaal jou te vertellen hebben. Zo vind je je eigen antwoorden. Dat doe ik met dans, beweging, stem, creativiteit, visualisatie, rituelen, delen, opdrachten.* Vanuit mijn haptonomische achtergrond is het voelende lichaam, dat je altijd vertelt hoe het werkelijk met je is, de basis van mijn manier van werken. Samen met een groep vrouwen creëer je een veilige bedding. Persoonlijke en universele vrouwenthema’s komen aan de orde: kracht en kwetsbaarheid, echt en eigen-zijn, valkuilen en belemmeringen, je ware natuur volgen.


Dag: op dinsdagmorgen of donderdagmorgen, 1x per 3 weken.
Plaats: In het 5e Seizoen op Midgaard, landgoed tussen Zutphen en Almen. http://www.midgaard-almen.nl/
De bosrijke natuur van Midgaard, waar beide cycli plaatsvinden, geeft je inspiratie.

Voor deelname is het niet nodig om het boek te hebben of te kennen.

Voor een veilige bedding is deelname alleen mogelijk voor de hele cyclus.

I.v.m. de huidige Coronamaatregelen heb ik voor de najaars-cyclus 2020 een pauze ingelast. Hierdoor zal deze langer, dan aanvankelijk gepland, doorlopen.

Voor de volgende nieuwe cyclus, die ik gepland heb in het voorjaar 2021, houdt dat in dat ik op dit moment nog niet weet wanneer ik hiermee zal beginnen.

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Stuur me een e-mail en ik zal je opnemen in mijn adressenbestand.
ddaum@euronet.nl

* Afhankelijk van de mogelijkheden betreffende de Coronamaatregelen.