Cyclus Ontembare Vrouw voorjaar 2020

GRATIS KENNISMAKINGSBIJEENKOMST
Op zaterdag 1 februari 2020 organiseer ik een informatieve en vrijblijvende GRATIS kennismakingsbijeenkomst. Hier vertel ik over wat je kunt verwachten van een Cyclus Ontembare Vrouw, zoals hieronder aangekondigd. Ook is er gelegenheid tot vragen stellen.
Plaats: Zutphen
Tijd: 10.00 tot 11.30 uur
Graag even aanmelden: ddaum@euronet.nl / 06 – 30623794

Afdalen in je eigen diepte, waar je schat verborgen ligt

Zoals de zee met haar golfslag van eb en vloed haar verborgen schatten prijsgeeft, zo zijn er in jou eveneens schatten, die naar de oppervlakte willen komen. Je bent zoveel rijker of groter dan je je vaak voelt. Met deze cyclus daal je af in je eigen diepte op zoek naar jouw schat. Wat zou daar in jouw eigen diepte op jou liggen te wachten?

Samen met andere vrouwen duik je in één van de verhalen uit het boek “De Ontembare Vrouw” van Clarissa Pinkola Estés. Verhalen die vertellen over je kracht en kwetsbaarheid, je levenslust, je valkuilen en je oorspronkelijke natuur. Ik werk met de beelden uit één verhaal en laat me inspireren door de schrijfster. Het verhaal wijst je de weg.
Via vormen als dans, stem, bewegen, aanraken, visualisatie, creativiteit, rituelen, delen en (thuis)opdrachten, bied ik je ervaringen, waardoor je je eigen ontdekkingen doet. Deelname aan deze cyclus is afdalen in je eigen zielediepte.

Opgeleid als haptotherapeute stel ik het voelende lichaam centraal als richtaanwijzer in mijn manier van werken. Voor deelname is het niet nodig om het boek te hebben of te kennen.

Plaats: Zutphen

Data voorjaar 2020:

Zaterdagmorgen van 9.30 tot 12.30 uur: 
15 feb, 7 mrt, 28 mrt, 18 apr, 9 mei, 30 mei, 20 juni
Dinsdagmorgen van 9.15 tot 12.15 uur: 
18 feb, 10 mrt, 31 mrt, 21 apr, 12 mei, 2 juni, 23 juni

Tarief: € 210,00 voor de hele cyclus (per keer betalen in overleg)

Voor een veilige bedding is deelname alleen mogelijk voor de hele cyclus.

Opgave: Dederiek Daum ddaum@euronet.nl / 06 – 30623794
Lees ook pagina Ontembare Vrouw op deze website.
Meer info: https://www.facebook.com/luisterendehandendederiekdaum/


Betekenis geven aan je eigen verhaal!