Lezing

“HET ONTWAKEN VAN DE ONTEMBARE VROUW”

Interactieve LEZING over de Ontembare Vrouw.

De ontembare vrouw is een archetype met diepe wijsheid en een eindeloze bron waaruit je kunt putten. Zij is als de natuur zelf en in die zin een wilde natuur. Zij wijst vele vrouwen de weg in de zoektocht naar hun eigen goud. 
De ontembare vrouw is niet iets of iemand die buiten je ligt, maar ze is diep in jezelf terug te vinden. In mijn verhaal wordt duidelijk wie zij is en wat zij zou kunnen betekenen als je haar toelaat in je leven.
In de lezing vertel ik, geïllustreerd door verhalen uit mijn eigen leven, hoe de Ontembare Vrouw in mij gewekt is en ontwaakt en hoe ze mij dagelijks inspireert, enthousiasmeert, aanmoedigt en voedt. 

Naast een inhoudelijk verhaal over de ontembare vrouw als archetype, geef ik in deze lezing een korte Storytelling.
Na de pauze is er een interactief deel en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Op uitnodiging geef ik lezingen aan uiteenlopende groepen vrouwen:
“HET ONTWAKEN VAN DE ONTEMBARE VROUW”.

Ook is het mogelijk om mij uit te nodigen voor een THUISLEZING.
Dit is een lezing in kleine kring bij vrouwen thuis. Dat gaat als volgt:
Nodig een groep vriendinnen, zussen, je (schoon)moeder en/of buurvrouwen uit en ik kom naar je toe. Jij zorgt voor koffie en/of thee.
Vanzelfsprekend is voor de GASTVROUW het bijwonen van de lezing GRATIS.
Indien je niet in Zutphen woont, ben ik bereid om te reizen.