Wat ik bied

Met RUIMTE voor de VROUW bied ik:

Een plek om op verhaal te komen en stil te staan bij wat er werkelijk in jou leeft. Waar je eerlijk kan zijn naar jezelf en kan ontdekken wie je eigenlijk bent. Ontdekken wie er al heel lang in jou leeft en ruimte wil krijgen, zich niet terug wil houden, omdat je dan het beste tot je recht komt, het krachtigst bent.

(Nieuwe) ervaringen, omdat deze meer aanreiken dan woorden. Ervaringen waarin je niet alleen met je hoofd weet hoe het anders kan en hoe het werkt. Ervaringen laten je voelen hoe het bij jou zit , hoe het anders kan en wat dat voor jou betekentWoorden worden snel vergeten. Wanneer je iets doet ga je jezelf ervaren en ontdekken. Dat brengt je naar nieuwe inzichten. En, ervaringen beklijven, omdat ze worden opgeslagen in het gevoelsgeheugen van je lichaam. Eenmaal in je lichaam ervaren kan je er naar terug en ervoor kan kiezen om het nu anders te doen. Met de ervaringen die ik aanreik bedoel ik: bewegen, dansen, stemwerk, creativiteit, stilte, visualisatie, rituelen, aanraken, ook storytelling en delen.

Aandacht voor jezelf: heel dicht bij je zelf zijn: door te delen in een groep met vrouwen, door individuele aandacht, door een affectieve aanraking.

Dat alles bied ik aan in verschillende vormen:

Ontembare Vrouwen-groepen: gedurende een langere periode duik je met een groep vrouwen in een verhaal uit het boek De Ontembare Vrouw.

Vrouwen-POORT-boek: in een groep (fysiek of online) maak je een uniek en persoonlijk boek over vrouw-worden en/of vrouw-zijn. Voor jezelf of voor je dochter. Er zijn verschillende versies:
1. Menarcheboek
2. Moeder / Dochterboek
3. Ode aan je Vrouw-zijn
4. VrouwenRouwboek

Workshop De 1e Menstruatie van je dochter: Deze workshop voor vrouwen is een voorbereiding op de eerste menstruatie van je dochter, de Menarche.

Workshop Vader – Dochterrelatie: Deze workshop is speciaal voor vaders van opgroeiende dochters over de rol van de vader bij het vrouw-worden en de 1e menstruatie van zijn dochter.

Storytelling: als verhalenverteller vertel ik een verhaal. Daarna gaan we als groep in gesprek over waar het verhaal raakt. Hierdoor kunnen er bijzondere ontmoetingen ontstaan.

Lezing: in de lezing ” Het ontwaken van de Ontembare Vrouw” vertel ik over wie zij is en wat ze in jouw leven zou kunnen betekenen.

Individuele sessies: Voelt je lichaam?
-> Ruimte voor (ontembare) vrouwen, die behoefte hebben aan individuele aandacht.
-> Luisterende handen: Aanraken, voor vrouwen én mannen

Betekenis geven aan je eigen verhaal!