Storytelling

In een Storytelling vertel ik als verhalenverteller een verhaal. Ik neem je mee naar een andere wereld, die niet jouw leven is. Het verhaal dat ik vertel kan een waargebeurd verhaal zijn, een sprookje, een mythologisch verhaal of een verhaal van ergens over de wereld. Het zijn altijd verhalen met meerdere bewustzijns-lagen.

Door te luisteren – in een groep – naar een onpersoonlijk verhaal, worden er persoonlijke thema’s aangeraakt. Er is altijd wel iets wat raakt. Positief of negatief, dat doet er in feite niet toe, maar waar het om gaat is dat het iets vertelt over jou.
Ik nodig je uit om in de groep je persoonlijke verhaal, dat aangeraakt wordt, te delen. Zo ontstaat er een uitwisselen van – en luisteren naar elkaars persoonlijke verhalen.

De Storytelling biedt daarmee in deze vorm een mogelijkheid tot een wezenlijk ontmoeten.
De herkenning in andermans verhalen kan je milder naar je eigen verhaal doen kijken en voelen. En wie weet geeft het een verdieping of zelfs een antwoord op je persoonlijke vragen.

In de agenda aan de rechterzijde van de pagina zie je welke Storytellingactiviteiten ik organiseer.
Ook kom ik op verzoek ter plaatse een Storytelling voor een individu of voor een (besloten) groep geven. Evt. in aangepaste vorm, afhankelijk van de situatie.